Profile

Join date: May 9, 2022

About

Hei,


Mitt navn er Jan-Ove og er utdannet Sykepleier fra Høyskolen i Førde, har lederutdannelse fra BI, er internasjonalt sertifisert som NLP Master Practitioner , Havening Practitioner og Certified Transformative Coach fra Supercoach Academy samt en rekke sertifiseringer og lisensieringer som er knyttet til det å jobbe med å utvikle mennesker.


Før dette jobbet jeg i legemiddelindustrien i nesten 20 år med forskning, salg & markedsføring og har hatt flere ledende stillinger i markante selskap i inn og utland. Vi utviklet kunnskapen og teknikkene har lang erfaring med Executive Coaching, 3 Principles , Havening og Hypnose. Disse kombinasjonene tilpasses til respektive klienter har nå blitt praktisert i lang tid med svært gode resultater både i coaching 1-1, foredragsform og i kurssammenheng.


Jeg har svært god tro på våre verktøy og våre prosesser og jobber aktivt daglig for å hjelpe mennesker til et bedre liv.

Jeg garanterer ingen ting, men lover seriøsitet, etterrettelighet og at jeg gjør mitt beste i enhver situasjon.

Om du er i en prosess hos meg vil og skal du bli godt ivaretatt med trygghet og være sikker på 100% konfidensialitet.Jan-Ove Sjøholt

More actions